top of page
4E9A3296beetje2.jpg

Workshop Sterk Spreken

Laat je inspireren door de kracht van je stem!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de workshop Sterk Spreken. Een hele ochtend gaan we op een laagdrempelige wijze aan de slag met jouw stem, spreken en presentatie, om naar huis te gaan vol nieuwe energie, inzichten en inspiratie. Vol vertrouwen in de kracht van jouw stem. 
 

Wat gaan we doen? 

Op een prachtige artistieke locatie in Zwolle organiseer ik de workshop Sterk Spreken. Ik wissel theorie af met leuke, praktische oefeningen die je direct kunt meenemen voor jouw dagelijkse situatie. Samen duiken we in de wereld van de stem. 

Waarom spreek jij zoals je spreekt? En wat straal je daarmee uit? Klopt jouw binnenwereld met hoe je overkomt? En zo nee, hoe komt dat? Wat kun je in je stem doen zodat je meer overtuigender overkomt? Hoe spreek je met impact? En hoe laat je horen dat je sterk staat? Hoe kun je, ook al geloof je het misschien zelf nog niet helemaal, toch díe stem inzetten die jou krachtig maakt? 
 

"Het was super, absolute aanrader, ook als je spreken voor een groep heel spannend vindt."

Deelnemer Leonie

"Absoluut een aanrader! Een hele wereld gaat voor je open. De kennis en passie voor de stem die Joanne uitdraagt is enorm waardevol. Dit gun je iedereen!"

Deelnemer Mylou

Praktische informatie

De workshop duurt van 09.30 - 12.30 uur. De groep bestaat uit ongeveer 10 deelnemers. De volgende data zijn bekend: woensdagochtend 26 april en zaterdagochtend 13 mei. 

De kosten van de workshop zijn 99 euro (incl. btw) p.p. Na inschrijving ontvang je van mij bevestigingsmail met verdere praktische informatie over de locatie, betaling, etc. Je reservering is bevestigd na jouw betaling. 

Ik zorg voor koffie, thee en lekkers. Neem jij je stem mee?

Ik wil me aanmelden voor de workshop!

Selecteer hieronder. Ik wil mij aanmelden voor de workshop op:

Joanne is echt een expert in haar vak. Niemand twijfelde aan haar kennis. Ze neemt de leiding met ontspanning en humor. De mensen liepen met haar weg.

Mark

bottom of page