top of page

Aan de slag!
Stemcoaching

Wil jij een betere spreker te worden? Mis je overwicht in je stem, of merk je dat je simpelweg meer uit je stem zou kunnen halen?Werk 1:1 met mij aan jouw stem.

Alle elementen in sterk spreken - je houding, je adem, je stem, je spreken, je presentatie en je verhaal - komen aan bod. Ik leer je spreken met overtuiging en impact. Mijn doel is dat je de controle terugkrijgt op je spreken. Dat je weer gaat genieten van spreken voor mensen. 

 

Persoonlijke
stemcoaching

Stap-voor-stap de
controle terug op je stem

Plezier krijgen
in het spreken

Waarom stemcoaching?
Meer dan alleen training

Je gebruikt je stem al je leven lang. En je hebt waarschijnlijk best een idee over wat wel en wat niet werkt in je spreken. Hoe je spreekt bepaalt voor het grootste deel of jouw verhaal overkomt of niet. Of mensen luisteren of niet. Hier sterker in worden versterkt je als persoon. Je ontwikkelt lef. Je gaat spreken met plezier en durft te staan voor jezelf. Het is een boost voor je zelfvertrouwen.

4E9A4641beetje2.jpg
Meer info
4E9A3585beetje2.jpg
4E9A3585beetje2.jpg

Minke

"Ik had het gevoel dat mijn stem er niet mocht zijn. Na het stemtraject bij Joanne wist ik wat ik allemaal kan met mijn stem. Ik heb meer lef gekregen en sta achter wat ik zeg. Door de stemtraining heb ik mijn stem teruggekregen. Ik ben superblij dat ik dit traject gevolgd heb."

Bert

"Joanne is een gedreven professional. Haar enthousiasme en haar coachende aanpak werken aanstekelijk. Haar werkwijze heeft voor mij geresulteerd in de bewustwording van het krachtig inzetten van mijn stem. Ik ben heel blij dat ik haar training gevolgd heb."

Wendy

Ik leerde bij Joanne spreken met veel meer zelfvertrouwen. Ik ben niet meer bang om niet op woorden te komen. Joanne is een sprankelende coach die mij perfect geholpen heeft. Dit stemtraject heeft mij zoveel gebracht. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en raad het iedereen aan. 

Mijn aanbod

Voor individuele trainingen kies je uit:

Het Stemtraject

Traject van 2 maanden

Uitgebreid startgesprek

Toegang tot 6 online stemmodules

2 live trainingssessies

1 online evaluatiesessie

Stel elk moment al je vragen via Telegram

Inclusief stempakket

Betaling in termijnen mogelijk

850 euro

1:1 traject

4 maanden 1:1 trainen

Uitgebreid startgesprek

Alle stemmodules uit Het Stemtraject live in mijn stempraktijk

1 online evaluatiesessie 

Stel elk moment al je vragen via Telegram

Inclusief stempakket

Betaling in termijnen mogelijk

1450 euro

Aanbod

Twijfel je welke traject het beste bij jou past?
Ik denk graag met je mee.

"Het was een super leuke en leerzame training vol bewustwording over hoe ik spreek en wat ik kan met mijn stem. Ik heb technieken geleerd waar ik de rest van mijn leven baat bij heb. Joanne is een expert in haar vak."

Daniëlle

4E9A4564beetje2.jpg

Start direct met een persoonlijke stemtraining.

bottom of page