top of page


Joanne geeft lezingen over stemidentiteit.

Stemidentiteit gaat over het feit dat wie jij bent doorklinkt in hoe je spreekt. We moeten tegenwoordig steeds meer van onszelf laten horen: we nemen stories op, video's, filmpjes. We staan op podia, voor een groep of klas. We zijn allemaal beroepssprekers geworden. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw video werkt? Dat het aanslaat? Dat de luisteraar zich met jou kan identificeren en verbinden? Hoe kan het dat je met de één wel een verbinding kan maken, en lastig met de ander? En waarom krijgt de ene persoon wel een lang spreekmoment terwijl er over de ander zo heen gesproken wordt? 

Maar alleen praten over stem zorgt niet voor verandering, dus zet Joanne haar publiek in beweging met stemoefeningen. Haar doel is dat je bewust wordt van de kracht van jouw stem.

Tarieven op aanvraag.

De kracht van de stem
Spreker

Hoe langer ik in dit vak zit, hoe meer ik erachter kom hoe weinig mensen eigenlijk weten van de stem. Van de invloed van non-verbale communicatie. Wat straal je uit? En draagt jouw stem bij aan jouw boodschap? Waarmee draag je jouw verhaal? En is dit congruent aan elkaar? Waarom komt het verhaal van de ene spreker wel over, en van de andere niet? Hierover gaan mijn lezingen. 
 

Direct contact opnemen
Meer info
bottom of page