top of page
4E9A4507beetje2.jpg

Het Stemtraject

Extra informatie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Het Stemtraject. In dit traject leid jij jouw stemproces. Het doel van Het Stemtraject is om jou een sterkere spreker te maken. Het voordeel van dit traject zijn de online modules, die je kunt volgen op jouw moment. Dit traject gaat niet alleen over jouw spreektechniek, maar over alle elementen die met spreken te maken hebben: je houding, je adem, je articulatie, je stem, je presentatie, wat je met je publiek doet, en meer. Het Stemtraject geeft een totaalpakket. 
 

Het Stemtraject

Ik heb met zoveel plezier gewerkt aan het bouwen van Het Stemtraject. De afgelopen zeven jaar heb ik als stemtherapeut en sprekerscoach precies de juiste oefeningen en technieken gevonden die mijn klanten sterke sprekers maken. Mijn doel was om exact die oefeningen in Het Stemtraject te krijgen, en dat is gelukt.

Waarom online
 modules? Tijdens mijn live-sessies met jou wil ik vooral aan de slag. Trainen, oefenen, doen. Vandaar de online modules. Daarin kan ik extra uitleg geven, de stempsychologie achter de oefeningen uitleggen en daar hebben we echt de tijd, zonder dat dit van jouw traintijd met mij afgaat. Don't get me wrong, ook in de online modules ga je oefenen. Iedere les heeft instructies, oefeningen, opdrachten. Want mijn doel blijft staan: jou met zelfvertrouwen en overtuiging laten spreken. 

Als je liever alleen live sessies wilt, dan verwijs ik je naar Het Stemtraject Plus.


 

Wat kun je verwachten?

We starten met een intakegesprek via Zoom. Hierin bespreken we jouw hulpvraag en stel ik je vragen. Na dit intakegesprek maak ik jouw persoonlijk stemplan en krijg jij toegang tot de online stemlessen. In de online stemlessen krijg je instructievideo's, oefeningen en opdrachten. Na 3 stemlessen volgt jouw eerste live sessie. Vervolgens ga je thuis aan de slag met de volgende 3 online stemlessen. Hierna volgt onze tweede live sessie. Ondertussen heb je zoveel techniek opgedaan dat je in je dagelijks leven al veel hebt geïmplementeerd. In de live sessies ontvang je jouw stempakket. Twee maanden na onze laatste live sessie spreek ik je nog eens online en evalueren we jouw stemproces.

De investering voor Het Stemtraject is 850 euro (inclusief btw). 

 

Starten met Het Stemtraject? Plan dan nu jouw intake.

Naar mijn intake
bottom of page