top of page
4E9A3296beetje2.jpg

Training op locatie
Groepstraining

Ik verzorg voor jouw team of organisatie een groepstraining, waarin we als groep en individueel aan de slag gaat met onze stem. Deze training is helemaal op maat gemaakt. Het doel van deze training is om iedere deelnemer met een nieuwe ervaringen en spreektips zijn volgende spreekactiviteit in te laten gaan. Een gezellige en inspirerende training waardoor je als team sterker in je schoenen gaat staan. 
 

Samen je stem trainen.

4E9A4356beetje.jpg

Ik geef groepstrainingen op locatie over de kracht van de stem. Deze training kan voor groepen t/m 20 personen ingezet worden en is geschikt voor iedereen die zijn stem gebruikt in zijn werk.

Tijdens deze training gaan we als groep bezig met stembewustzijn, ademtechniek, stemtechniek en spreektechniek. 

We gaan aan de slag met vragen als: 

- Wat zegt mijn stem over mij?
- Waarom komt mijn boodschap wel of niet goed over? 
- Hoe zorg ik voor een ontspannen adem?
- Hoe houd ik de aandacht van mijn luisteraar vast? 
- Hoe kan ik mijn stem overtuigender maken? 
- Hoe maak ik het voor mijn stem zo gemakkelijk mogelijk?

Een gezellige, inspirerende training waarbij iedere deelnemer met persoonlijke tips naar huis gaat. 

De groepstraining wordt op maat gemaakt. Tarieven op aanvraag.

Meer info
4E9A3585beetje2.jpg
4E9A3585beetje2.jpg

Wilco
Docent theologie

"Joanne weet de deelnemers goed in beweging te krijgen en te laten oefenen. Haar introductie zet iedereen in actiemodus. Bovendien hoort ze meteen bij welke deelnemers ruimte is voor verbetering van het gebruik van de stem. Joanne is ter zake kundig, maar ook grappig en entertaining, en stemt goed af op haar publiek. Een aanrader."

Chanthal
Businesscoach

"Joanne, ik wil jou bedanken voor je prachtige training, en voor jouw presence! Zo helder, helpend en fun ook. Je combineert de theorie en praktijk heel vloeiend met elkaar en dat maakt het toepasbaar. Mijn complimenten! Het was fantastisch en smaakt naar meer, dus ik kom zeker nog eens bij je terug."

Esther
Stressfysioloog

"De groepstraining was super tof! Theorie werd afgewisseld met praktische tips en oefeningen. De tijd vloog voorbij. Joanne is sprankelend, heeft veel kennis én persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Iedereen was super positief en enthousiast. Echt een aanrader!"

bottom of page