top of page
4E9A3202beetje.jpg

1:1 traject

Extra informatie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het 1:1 traject. Het verschil met het Stemtraject is dat bij dit traject álle stemlessen live zijn. Dit traject is voor jou als je liever geen oefeningen achter een laptop doet maar graag met mij, in mijn stempraktijk, 1-op-1 aan de slag wil gaan met je stem. 
 

Het 1:1 traject

Dit traject is ontstaan vanuit mijn verlangen en plezier veel live met klanten te blijven oefenen. Het fijne aan dit traject is dat we alle tijd hebben jou helemaal klaar te stomen voor je toekomstige spreek-opdrachten. Samen bouwen, met dezelfde motivatie en hetzelfde doel: van jou een sterke spreker maken. Er is ruimte voor ál je stemvragen en ik loop het hele traject met je mee. 

Wat zit er allemaal in?

In dit 1:1 traject starten we met een online intakegesprek. Hierin diepen we jouw hulpvraag uit en luister ik mee met je stem. Als het nodig is vraag ik je video's na te sturen zodat ik uitgebreider naar je spreken kan luisteren. Na dit intakegesprek plannen we onze eerste live sessie. Gemiddeld duurt het 1:1 traject 4 maanden waarin 6 trainingssessies plaatsvinden. In die sessies werken we aan je houding, je adem, je spreken, je stem, je presentatie en je mindset. Je krijgt oefeningen en opdrachten mee naar huis. Je kunt mij dit gehele traject bereiken via Telegram en je krijgt andere leuke extra's. 

De investering voor het 1:1 traject is 1450 euro.

Benieuwd naar een 1:1 traject? Plan dan nu jouw intake.

Naar mijn intake
bottom of page